Venekuomut, venepatjastot, veneistuimet, kyllästeet | Turku

Mittatilaustuotteet

Venekuomut

Valmistamme venekuomuja mittatilaustyönä tai valmiiden kaavojen mukaan erilaisiin veneisiin. Kuomut valmistetaan esimerkiksi Subrellan, Paran ja Sattlerin laatumateriaaleista. Teemme myös venekuomujen kaaria 19 mm ja 22 mm eloksoidusta alumiiniputkesta.

KUOMUJEN HOITO-OHJE

  • Huolehdi veneen sisätilojen hyvästä ilmanvaihdosta
  • Älä säilytä märkänä tai kosteana
  • Kuivapuhdistus pehmeällä harjalla tai vesipesu 30 astetta miedolla saippualla, huuhtele huolella
  • Talvisäilytys lämpimässä ja kuivassa paikassa HUOM ! Ei veneessä

 

 


Venepatjastot

Veneverhoilupalvelustamme saat korkealaatuiset räätälöidyt tekstiili- ja keinonahkaverhoilut veneeseesi. Käyttämämme 3D-tekniikan ja automaattileikkurien sekä laatumateriaalien ansiosta tuotteet ovat mittatarkkoja ja istuvia. Käyttämiämme materiaalivalmistajia ovat esimerkiksi Spradling ja Nautolex (keinonahat) sekä English Decor, Annala, Orient ja Laurizon (verhoilukankaat).

 


Valmiit tuotteet

Veneistuimet

Valikoimastamme löydät muun muassa seuraavien merkkien veneistuimia: Finnshore, Nikke, Northen Sea, Offshore, Sea ja Sport. Tyylikkäitä istuimia on saatavilla useissa eri malleissa ja väreissä.

 


Homeenpoistoaineet ja kyllästeet

Meiltä saat aitoa ja alkuperäistä Homewex-homeenpoistoainetta, joka sopii paitsi venekuomujen, myös katosten ja asuntovaunujen etutelttojen pesuun. Pesuaine tehoaa sekä normaaliin likaan että homeeseen ja soveltuu kankaisille venekuomuille. Lisätietoa Homewex-homeenpoistoaineesta (pdf). Myymme myös erilaisia kyllästeaineita, jotka suojaavat venekuomuja homeelta.   

  


Venekuomutarvikkeet ja helat

Tuotevalikoimassamme on myös erilaisia venekuomutarvikkeita sekä esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä tai muovista valmistettuja heloja. 

 


Patjojen kaavoitusohje